NAVIGARE
CURS VALUTAR
dsl

Cultură

”Lumea Crighi”, un altfel de Harry Potter

...de Lucia Ivănescu

Înaintea Sărbătorilor de Iarnă, vom găsi în librării o carte surpriză, un Harry Potter ...românesc, intitulat ”Lumea Crighi”. Autoarea, Liana Dădălău, ne-a dezvăluit că vor apărea în acest ciclu nu mai puţin de zece volume, care îi va purta pe cititori ( de toate vârstele!) prin poveştile autohtone, cu eroi din planetele locuite de vrăjitori.Din misterul cărţilor, se vor desprinde şi reviste, jocuri, provocări şi surprize pentru cei mici.
Vrăjitorii, magia şi clovnii vor aduce o mulţime de distracţii, la care sunt invitaţi cititorii să devină parteneri în aventura captivantă care începe odată cu apariţia primului volum,
”Crighi- Stejarul din cuburi de sticlă”.
Sigur, invitându-vă în Lumea Crighi vă veţi întreba, pe bună dreptate, cine este Crighi ? Răspunsul îl veţi găsi în prima carte, care a şi plecat spre tipar. Temerara autoare a acestui impresionant proiect este Liana Dădălău, o pasionată a basmului, pe care-l aduce într-o lume virtuală, aşteptând să i se deschidă porţile. Prima întâlnire cu aeste poveşti fascinante va fi la Târgul de Carte ”Gaudeamus”, de la Romexpo.

Articole din aceeaşi categorie:

Articole de acelaşi autor:


Inregistrare domenii