NAVIGARE
CURS VALUTAR
dsl

Turism

Sistemul all-inclusive disponibil și pe litoralul românesc. Prețurile pornesc de la 695 lei de persoană

...de -

Litoralul românesc oferă, anul acesta, sistemul all-inclusive pentru o serie de hoteluri din Mamaia, Saturn, Venus, Eforie Sud şi Jupiter, în special cele care au contracte cu tour-operatorii germani ce au revenit în România, a anunțat Asociaţia Litoral - Delta Dunării citată de Economica.net. La un hotel de trei stele, prețul pentru un pachet de cinci nopți pornește de la 695 lei / persoană.

"Deşi produsul 'All-Inclusive' nu este solicitat decât în mică măsură de turiştii români, atunci când călătoresc în România, şi deşi litoralul românesc are 95% turişti români şi numai 5% turişti străini, dintre care doar o parte preferă All Inclusive, în acest sezon, mai multe hoteluri au ales să ofere şi această opţiune de vacanţă, în special cele care au contracte cu tour-operatorii germani care au revenit pe litoralul românesc", a precizat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării.

De asemenea, în perioada 27 mai - 23 iunie, pe litoralul românesc, o parte din aceste hoteluri oferă pachete turistice la preţuri atractive în cadrul programului ”Litoralul pentru toţi - All Inclusive”. Prin opţiunea "All inclusive" turiștii au dreptul la trei mese servite în regim bufet (bucătărie românească şi tradiţională), băuturi incluse, acces gratuit la piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă și acces gratuit la locuri de joacă pentru copii.

Pentru cinci nopți all-inclusive prețurile pornesc de la 695 lei / persoană în cazul hotelurilor de trei stele, de 795 lei/persoană la cele de patru stele, până la 895 lei / persoană pentru hotelurile de cinci stele.

Articole din aceeaşi categorie:

Articole de acelaşi autor:


Inregistrare domenii